Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Nutella Brownies

Τα Υλικά


250ml (280γρ) Nutella
2 αυγά
60 γρ (10 κ.σ.) αλεύρι

Η Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180Ο C. Βουτυρώνουμε ένα σκεύος (30x30) κατάλληλο για φούρνο.
Ζεσταίνουμε σε bain-marie τη nutella προσθέτουμε τα δύο αυγά και ανακατεύουμε με πιρούνι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
Αδειάζουμε το μίγμα στο σκεύος και ψήνουμε για περίπου 25-30 λεπτά. Εναλλακτικά, γεμίζουμε με το μίγμα φόρμες για μάφινς και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.
Η συνταγή είναι του Herman Lensing από το περιοδικό Sarie, όπως εκτελέστηκε από το All about loving food

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου