Τα Υλικά
460γρ. λευκή σοκολάτα
6 κρόκοι αυγών
ξύσμα από 2 μεγάλα λεμόνια
100γρ. ζάχαρη άχνη
1 λίτρο κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγύ
Η Εκτέλεση
460γρ. λευκή σοκολάτα
6 κρόκοι αυγών
ξύσμα από 2 μεγάλα λεμόνια
100γρ. ζάχαρη άχνη
1 λίτρο κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγύ
Η Εκτέλεση
Βάζουμε τους κρόκους και την άχνη σε μπαιν μαρί. Ανακατεύουμε τακτικά μέχρι να ζεσταθούν τα αυγά και να λιώσει η ζάχαρη.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπαιν μαρί.
Ανακατεύουμε το ξύσμα στο μίγμα κρόκων και στη συνέχεια προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε απαλά τη σαντιγύ στο μίγμα της σοκολάτας και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να σφίξει.
Η συνταγή είναι από το τετράδιο συνταγών της μητέρας μου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου