Τα Υλικά
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι-μπερ
250γρ. βούτυρο
190γρ ζάχαρη άχνη
50γρ. κακάο
2 αυγά
60γρ. κονιάκ (προαιρετικά)
Η Εκτέλεση
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι-μπερ
250γρ. βούτυρο
190γρ ζάχαρη άχνη
50γρ. κακάο
2 αυγά
60γρ. κονιάκ (προαιρετικά)
Η Εκτέλεση
Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα.
Λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρολάκι , κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τ'αυγά, το κακάο ανακατεύοντας συνέχεια. Οταν το μίγμα γίνει λείο, προσθέτουμε τα μπισκότα και τ'ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθούν καλά.
Αδειάζουμε το μίγμα σε μια λαδόκολλα και δίνουμε κυλινδρικό σχήμα. Σφίγγουμε καλά τη λαδόκολλα στις άκρες και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες να σφίξει.
Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου από το βιβλίο Σοκολάτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου